Blog

Handige kaarten en routes

Omdat het in Qatar niet altijd even makkelijk is om bepaalde souq's te vinden hebben we de belangrijkste hieronder met kaart uitgelicht. Indien je iets mist of juist iets interessants weet te vinden horen we het graag. Scheelt weer zoeken ;-)

Farmers market

Al Mazrouh Farmers Market - lokale groente marktOpen vanaf november (wordt aangekondigd) tot februari.Vanaf Landmark rij je ca. 16.5 km je op de D-ring (Al Shamal road) richting het Noorden. Neem afslag 16 naar Um Slal Ali. Rij onder de brug door (2de afslag)Via google maps te vinden onder Al Mazrouh Farmers Market.In Al Wakhra is er een grote Farmers Market. Deze is te vinden bij het ziekenhuis in Al Wakhra. Tegenover het ziekenhuis zit Ezdan Mall. Als op de weg rijdt Al Wakhra in vanaf het nieuwe stadion met rechts het ziekenhuis en links de mall kom je bij een rotonde. Ga hier links (dus 3/4 de rotonde nemen). Meteen links zie je auto's op een open veld en daar is de Market. Bij Education City is er sinds kort ook een kleine farmers market te vinden. De prijs is hier wel een stuk hoger dan bij de andere farmers markets maar je hoeft ook minder ver te rijden.

Plattegrond souq waqif.

Indonesische toko

Toko Jakarta Goede pindasaus, bumbu voor Soto Ayam, Kecap Manis, Teh Botol, Sambal en Indo Mie en al die andere typische Indonesische producten kan je in het centrum van Doha.

Wood souq

Woodsouq - hout markt Op zoek naar hout, gordijnen, klus spullen of meubels? Geen zin in een shopping mall? Dit is een goede plek om te kijken. De coordinaten zijn aan de rand van de souq.

Vismark Al Khor

Vismarkt Al Khor Rij naar Al Khor (ten Noorden van Doha), volg de borden naar de Corniche. Sla op het einde rechts af. Rij langs de Corniche totdat je een heleboel Dhows ziet en 2 rijen witte huisjes.

Arab Qatari Gardens

Arab Qatari Gardens Een goede plek om planten en “seizoens” groente te kopen is Arab Qatari Gardens. Openingstijden: dagelijks van 5.30-8.00, 9.00-12.30, 15.00-17.30. Op vrijdag 5.30-9.30 Ca. half uur...

Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon